굴소스 오크라 볶음요리
재료 : 오크라 5개, 굴 소스 3Ts, 양파 1/4개, 마늘 1개, 올리브오일 3Ts, 홍고추 1개, 후추,
아몬드(거칠게 부순 것) 1Ts
1. 마늘은 편으로 썰어 놓는다. 양파 오크라는 먹기 좋은 크기로 썰어 놓는다.
2. 웍(밑이 둥근 팬) 에 올리브오일 마늘편, 홍고추를 넣고 천천히 볶다 오크라와 양파를 함께 넣고 센 불에서 빠르게 조리한다.
3. 굴소스를 넣고 한 번 더 센 불에서 볶아 불에서 내리기 전 후추를 뿌려 접시에 담아준다.
4. 아몬드를 위에 뿌려 완성
방송한 요리 굴소스 오크라 볶음요리 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Oyster sauce okra stir-fry
Ingredients: 5 okra, 3 ts oyster sauce, 1/4 onion, 1 garlic, 3 Ts olive oil, 1 red pepper, pepper,
Almonds (rough cracked) 1Ts
1. Garlic slices into pieces. Onion Okra slices into a good size to eat.
2. Put olive oil garlic cloves and red pepper in a wok (bottom round fan) and stir slowly. Add okra and onion together and cook quickly in Senbu.
3. Put the oyster sauce and fry it once more in the fire. Sprinkle the pepper on the plate before you get out of the fire.
4. Sprinkle almond on top
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