표고버섯불고기
재료 : 생표고버섯 10개, 불린 미역 50g, 양파 1개, 쪽파 3개, 다진 마늘 1큰술, 생수 1컵
양념 재료 : 간장 3큰술, 설탕 1큰술, 청주 2큰술, 맛술 2큰술, 참기름 1큰술, 깨소금 1큰술, 소금 약간
1. 불린 고포미역을 숭덩숭덩 잘라준다
2. 미역과 채 썬 양파를 함께 볶아준다
3. 표고버섯은 기둥과 갓을 분리한 후 기둥 부분을 잘게 찢어 준비한다
4. 표고버섯 갓 부분은 채를 썰어 준비한다
5. 간장, 설탕, 청주, 간 마늘, 깨소금을 넣고 섞어서 양념을 만들어 준다
6. 만든 양념에 채 썬 표고버섯과 잘게 찢은 표고버섯 기둥을 넣고 재운다
7. 30분간 재워둔 뒤 팬에 볶아준다
8. 다시마 우린 물을 넣어 다시 볶아준다
방송한 요리 표고버섯불고기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Shiitake mushroom bulgogi
Ingredients: 10 green mushrooms, 50 grams seaweed, 1 onion, 3 sides, 1 tablespoon chopped garlic, 1 cup water
Seasoning Ingredients: 3 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, 2 tablespoons sake, 2 tablespoons of flavor, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon of salt, salt
1. Cut the pom-pom of the so-called Gopo seaweed
2. Fry seaweed and sun-dried onion together.
3. Separate the shiitake mushrooms from the column and shade.
4. Prepare slices of shiitake mushrooms
5. Add soy sauce, sugar, sake, liver garlic, and sesame seeds to make seasonings
6. Put the shiitake mushrooms and finely torn shiitake mushrooms in the prepared sauce.
7. Boil for 30 minutes and fry in a pan.
8. Kelp we put water and fry again
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