홍삼 닭백숙
재료 : 닭 1마리, 홍삼 3뿌리, 황기 50g, 밤 5알, 대추 5개, 마늘 5개, 불린 찹쌀 1컵, 소금, 후추
닭 삶을 때 넣는 재료 : 파잎 1잎, 마늘 3알, 생강 1쪽, 소주 1/4컵, 통후추 약간
만드는 법 :
1. 물에 닭 넣고 끓이기
2. 물이 끓으면 파, 마늘, 생강, 통후추 넣고 5분간 삶기
3. 압력 밥솥에 불린 찹쌀 넣기
4. 삶은 닭, 밤, 마늘, 대추, 황기, 홍삼 넣기
5. 닭이 잠길 정도로 물 붓기
6. 센 불에 끓이다가 추가 흔들리기 시작하면 약한 불에서 15분간 끓이기
방송한 요리 홍삼 닭백숙 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Red ginseng chicken
Ingredients: 1 chicken, 3 roots of red ginseng, 50g of Hwanggi, 5 eggs at night, 5 jujube, 5 garlic, 1 cup of glutinous rice called, salt, pepper
Ingredients for the chicken's life: 1 leek, 3 eggs of garlic, 1 side of ginger, 1/4 cup of shochu,
how to make :
1. Boil chicken in water
2. When the water boils, add par, garlic, ginger, and pepper to boil for 5 minutes.
3. Put glutinous rice called pressure rice cooker
4. Boiled chicken, chestnut, garlic, jujube, hwanggi, red ginseng
5. Pour water enough to lock the chicken
6. Boil in boiling water and boil for 15 minutes in a weak fire if you begin to shake further
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.