등갈비 여름채소 냉채
[재료]
중국생면 4인분, 돼지 등갈비 적당량, 줄기 토마토 2개, 청오이 1개, 새우 8마리,
청주 1T, 황란지단 2장(설탕, 소금, 식용유 넣어 지지기),
[조림양념] 마늘 2쪽, 간장4T, 설탕 1T, 청주 3T, 식초 1T, 겨자분 적당량
[간장양념] 간장 4T, 식초 5T, 설탕 2T, 참기름 1T, 닭국물 적당량
[깨 양념] 고운 깨 4T, 맛간장 2T, 식초 2T, 매실청 1T, 두반장 1T, 닭국물 적당량
[과정]
1. 프라이팬에 식용유, 맛간장, 매실청을 넣어 끓이다 삶은 등갈비를 넣고 조린다.
2. 소스는 분량의 재료를 넣어 고루 섞어둔다.
3. 그릇에 삶은 중면, 상추, 왕새우, 청오이, 계란지단, 줄기토마토를 먹기 좋게 얹는다.
4. 등갈비를 함께 담고, 만들어 둔 소스를 끼얹는다.
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Cold ribs on summer vegetables
[material]
Chinese noodles 4 servings, ribs suitable for pigs, 2 stem tomatoes, 1 blue cucumber, 8 shrimp,
Cheongju 1T, Cheongju Zidan 2 (sugar, salt, cooking oil putter),
[Simmered sauce] 2 garlic, 4T soy sauce, 1T sugar, 3T sake, 1T vinegar, mustard powder
[Soy sauce seasoning] Soy sauce 4T, vinegar 5T, sugar 2T, sesame oil 1T, chicken broth suitable amount
[Sesame seasoning] 4 kinds of sesame seeds, 2T of flavored soy sauce, 2T of vinegar, 1T of plum juice, 1T of double plum, chicken broth suitable amount
[process]
1. Put cooking oil, flavored soy sauce, and plum cake in a frying pan, boil the boiled rice, and add the ribs.
2. Put the amount of ingredients in the sauce and mix well.
3. In the bowl, boil the mung bean, lettuce, lobster, blue cucumber, egg yolk, and stem tomatoes.
4. Put the back ribs together and put the sauce you made.
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