전기밥솥으로 오야꼬 돈부리(닭고기 덮밥) 만들기
재료
닭가슴살 통조림 반캔, 양파 1/4개, 달걀1개, 물 70미리, 참치액 약간, 간장 1큰술
맛술1큰술, 설탕 1작은술, 밥 한공기
만드는 법
1.닭가슴살 캔에서 국물은 따라 버린다
2.양파는 슬라이스한다
3.달걀은 풀어 놓는다
4.오목한 그릇에 닭가슴살 .양파 .소스를 넣고 달걀을 풀어 부어준다
5.전자렌지에 넣어 1분 30초-40초 정도 돌려준다
6.5를 따뜻한 밥 위에 얹는다,
방송한 요리 전기밥솥으로 오야꼬 돈부리(닭고기 덮밥) 만들기 살림 노하우 (팁, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Electric rice cooker to make Oyako donburi
material
Canned chicken breast, half cans, 1/4 onion, 1 egg, 70 mm water, a little tuna juice, 1 tablespoon soy sauce
1 tablespoon of liquor, 1 teaspoon of sugar, rice cooker
how to make
1. Chicken broth is dumped in a can of chicken breast.
2. Onion slices
3. Release the eggs
4. Chicken breast in a concave bowl.Onion. Pour the sauce and loosen the egg.
5. Put it in microwave oven for 1 minute 30 seconds -40 seconds
6.5 on warm rice,
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.