전기밥솥으로 멸치 볶음 만들기
재료
멸치 100g,간장 1 1/2큰술, 올리고당 2큰술, 설탕 1/2작은술, 다진마늘 1작은술, 고추가루 1작은술,청주 1큰술, 참깨 1큰술, 청양고추1/2개, 홍고추 1/2개, 포도씨유 1작은술
만드는 법
1. 그릇에 멸치를 넣고 전자렌지에 2분간 돌려준다.
2. 양념을 만든다. (간장,설탕,다진마늘,고추가루,청주,참깨,청양고추,홍고추,포도씨유)
3. 1에 양념을 넣고 버무린 후 전자렌지에서 2분간 돌려준다.
4. 양념한 멸치에 올리고당을 넣고 버무린다.
방송한 요리 전기밥솥으로 멸치 볶음 만들기 살림 노하우 (팁, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Making an anchovy stir with rice cooker
material
Anchovy 100 g, soy sauce 1 tbsp, oligosaccharides 2 tbsp, sugar 1/2 tsp, chopped garlic 1 tsp, chili powder 1 tsp, sake 1 tsp, sesame 1 tsp, / 2 pieces, grape seed oil 1 teaspoon
how to make
1. Put anchovies in the bowl and return to the microwave for 2 minutes.
2. Make seasonings. (Soy sauce, sugar, chopped garlic, chili powder, sake, sesame, red pepper, red pepper, grape seed oil)
3. Add the spice to 1, and return it for 2 minutes in microwave oven.
4. Add the oligosaccharide to the seasoned anchovy and mix.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.