메밀총떡 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 2월 24일 방송한 요리 메밀총떡 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

메밀총떡

[재료] 메밀가루 2C, 물 3.5C ~ 4C

콜라비 2개, 청양고추 다짐 2개분량, 다진마늘 1T, 소금 약간, 고춧가루 약간, 참기름 1T, 통깨 1t.

1. 콜라비는 껍질을 벗겨 채썬다.

2. 프라이팬에 식용유를 두르고 다진 마늘을 넣어 향을 내다가 채썬 콜라비를 넣어 볶는다.

3. 콜라비의 숨이 죽으면 고춧가루를 넣어 색을 낸다.

4. 다진파, 다진 청양고추를 넣고 한번 더 볶다가 소금으로 간을 한다.

5. 콜라비가 부드럽게 볶아지면 불을 끄고 참기름과 통깨를 뿌려 마무리한다.

6. 메밀가루에 물을 부어 고루 젓는다. 프라이팬에 식용유를 두르고 메밀반죽을 얇고 넓게 편다. 한쪽이 익으면 준비해둔 콜라비 볶음을 가운데 올려 돌돌 말아준다.

7. 먹기 좋은 크기로 잘라 접시에 낸다.

방송한 요리 메밀총떡 레시피를 참고하세요..

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Buckwheat soybean cake

[Materials] buckwheat flour 2C, water 3.5C to 4C

2 pieces of cola bean, 2 pieces of Cheongyang red pepper compost, 1T of chopped garlic, a little salt, a little red pepper powder, sesame oil 1T, sesame 1t.

1. Coke bark peel off.

2. Put cooking oil in frying pan and put chopped garlic, and put incense, and put chikrabi in fry.

3. When the breath of Kolbai dies, put red pepper powder to color.

4. Chopped leek, chopped Cheongyang red pepper put one more time, and then go to salt.

5. If the cola is roasted softly, turn off the fire and finish with sesame oil and sesame seeds.

6. Pour water into buckwheat flour and stir well. Put cooking oil in a frying pan and spread the buckwheat dough thinly and wide. When one of them is ripe, put the prepared cola beef stir in the middle and roll it.

7. Cut to a good size to eat and put on a plate.

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