늙은호박 묵은지 찜
재료 : 묵은지, 시래기, 늙은 호박, 된장, 고추장, 맛 간장, 생강, 마늘, 고춧가루, 다시마 육수, 들기름 약간, 말린 코다리
1. 냄비 바닥에 묵은지 찜 깔기
2. 불린 시래기 올리기
3. 호박은 크게 썰어 올리기
4. 된장, 고추장 1:1 비율로 넣기
5. 맛 간장, 다진 마늘, 다진 생강, 고춧가루 넣기
6. 들기름 약간 넣기
7. 다시마 육수 끓여 체에 거르기
8. 다시마 육수 붓기
9. 호박 위에 양념 올린 뒤 불 켜기
10. 말린 코다리를 잘라 양념 위에 올리기
11. 코다리 위에 양념 얹기
12. 30~40분간 끓이면 완성
방송한 요리 늙은호박 묵은지 찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Old pumpkin mushrooms steamed
Ingredients: mushroom, sake, old pumpkin, miso, kochujang, soy sauce, ginger, garlic, red pepper powder, kelp,
1. Steaming on the bottom of the pot
2. Boosting
3. Slice the pumpkin up
4. Put miso, kochujang 1: 1 ratio
5. Taste soy sauce, minced garlic, chopped ginger, red pepper powder
6. Put a little bit of oil
7. Seaweed soup boil sieve
8. Swelling the seaweed
9. Spice on pumpkin and light on
10. Cut the dried saddle and put it on the sauce
11. Seasoning on the scallop
12. Completion by boiling for 30 ~ 40 minutes
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