현미 배추전
재료: 현미 1컵, 배추 흰부분 200g, 찹쌀가루 1/3컵 , 치자가루 1/6 작은술, 포도씨유, 소금, 빨간 고추
1. 불린 현미를 물과 함께 넣고 믹서로 곱게 간다
2. 곱게 간 현미에 찹쌀가루를 넣는다
3. 치자가루를 넣는다
4. 소금을 넣어 간을 한다
5. 소금에 절인 배추에 현미 반죽을 묻힌다
6. 기름 두른 팬에 배추를 올려 부친다
7. 빨간 고추로 고명을 올린다
방송한 요리 현미 배추전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Brown rice pickles
Ingredients: 1 cup brown rice, 200 g white cabbage, 1/3 cup glutinous rice flour, 1/6 teaspoon powder, grape seed oil, salt, red pepper
1. Add brown rice with water and mix with a mixer.
2. Put the glutinous rice flour into the finely ground brown rice.
3. Put the powdered gardenia
4. Let's put salt
5. Put brown rice dough in pickled cabbage
6. Put cabbage on pan with oil
7. Raise your reputation with red peppers
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.